8 juli 2012

5-8.7.2012

På torsdag eftermiddag packade vi iväg oss till båthamnen. Därifrån bar det iväg ut till landet (läs skären).

På kvällen hann vi njuta av kvällsolen medan D byggde ihop mammas nya skänk. 

Som kvällsmat blev det IKEA-hotdogs med tillbehör. 


På fredagen var det solning för hela slanten. Där emellan hann vi besöka butiksbåten som tar i land i grannens brygga. När butiksbåten kommer hör det lixom till att man får glass. Så glass blev det. 



På fredagkväll blev det bastu och ett parti UNO. På lördagen var det halvmulet så vi gjorde typ ingenting innan klockan 12 då vi blev upphämtade för båttävling. Trots att vi tyckte vi var tidigt på plats fick vi inte första parkett på tävlingen utan fick nöja oss med en plats i bakre ledet. Det var riktigt roligt att se på tävlingen men också alla andra båtar som kommit för att se. 





När man far på båttävling är det ju viktigt att man har vätska med sig. Man blir fort törstig ute på havet. 


Efter båttävlingen fick vi skumppa hem tillbaka. Väl framme blev det mat, bastu och blåbärspaj. Njöt också av några glas rödvin. I nyheterna varnade de för hård åska men ingen sån kom trots att jag så hoppades. Idag kunde solen inte riktigt bestämma sig om den skulle lysa eller ej (det är kanske fel uttryck, solen lyser ju alltid, det är molnen det är fel på) så jag klädde av och mig hela dagen. D fick arbeta, först med att fixa grannens borgbrunn och sedan bygga ihop att nytt badrumskåp åt mamma. Jag hade det bekvämt på berget med en dålig bok. Innan vi åkte hem hann vi äta sommarens första kantarellsås. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)