29 december 2012

Sista dagarna i december

På fredagen var både jag och Daniel lediga, händer hemskt sällan så det var så skönt att ha hela dagen tid att uträtta ärenden. Vi besökte tre försäkringsbolag för att få offert på hemförsäkring. Så lunchade vi på Seireeni, gott var det! Inne på Sokos stötte vi på min pappa och när vi kom ut därifrån kom min mamma gående på gatan. Att det kan råka sig! Och inne på K-rauta kom min bror emot. I lilla Borgå är det tydligen omöjligt att gå utan att råka på folk man känner.
På fredagen valde vi ut tapeter till vardagsrummet och gästrummet men de fick tills vidare bli kvar i butiken. På K-rauta hittade vi äntligen ett laminat vi båda tycker om och som passar ihop med köket. Men det var ju inte så enkelt. Det fanns inte så mycket vi behöver och det fanns inte mera att beställa. Men de lovade reda ut saken och se om det finns att få till, annars blir det att ringa runt till alla deras butiker för att se om det skulle råka finnas någon annanstans.
Idag var vi till Simolin där vi hittade en tapet till vårt sovrum. Och den köpte vi meddetsamma! Snart börjar allting vara bestämt. Nu gäller det bara att hitta kakel till duschrummet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)