19 januari 2013

Resa nummer 2 år 2013

Halloo! Har spenderat två dagar på Viking Line Gabriella för en shoppingtur till Stockholm. Var bara jag och Daniel, och trots att vi nu har åldern inne att åka ensam valde vi samma avgång som mamma och F. Hade lite sällskap på båten och i Stockholm en stund På torsdagen åt vi på buffén som var god, men inte super gott. Missnöjd över Viking Lines råddiga och dåliga system på bufféborden. På kvällen såg vi på den usla MidNightShowen och sedan tog vi natten.
I Stockholm var det kallt men soligt. Där mötte vi upp Ida som kom för att träffa oss och få slösa lite pengar. Tiden i Stockholm är alldeles för kort och eftersom vi var där för att shoppa sprang vi bara omkring i butiker fast det hade varit skönt att få sitta ner och bara prata.
Efter en dag ute i kylan ville inte kroppen bli riktigt varm och jag kände mig sjuk på kvällen men efter några Captains Coffee fick jag lite värme och energi. Men på båten var det inga happenings trots att det var fredag. Båten var också nästan så gott som tom och stor del av passagerarna var också av den äldre sorten. Tycker inte att man behöver festa loss bara för att man är på Sverige-kryssning...
Här kommer de några bilder vi tog under kryssningen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)