7 juli 2013

5-7 juli

Efter 3 veckoslut borta hemifrån var det skönt att vara hemma det här veckoslutet. Fast det varit mycket program och vi inte hunnit vara mycket hemma.
På fredagen var jag till stan och försökte få en frissatid genast men förstås skulle alla klippa sig just på fredagen så det blev till ingenting. Gick lite i butiker och var på lunch med Annika. Sedan blev det kaffe på torget med svärmor och loppis, där fyndade jag en skjorta för 50cent. På kvällen var vi till Paven och äta med Daniels föräldrar och sedan en sväng till stan. Blev en på terrassen, vet inte när vi senast varit på någon av Borgås terrasser!
Lördagen börjades med ett butiksbesök för att handla veckans mat. Hem och koka kaffe till Daniels föräldrar som kom och sökte rosk från vår gård. Eftermiddagen spenderades på Hindhår regattan. Skulle säkert ha varit helt roligt att delta själv också. Sedan for vi via Max till Paven. Vädret var inte det bästa och inte var där så mycket människor den tiden heller. När det började regna körde vi upp till stan. Var på en till Old Town innan vi gick ner till åstranden. Blev några på Wilhem Å och så stannade vi till på Joella och snarvalde skit innan vi åkte hem.
Idag har vi varit ute hela dagen i solen, förutom den stunden som vi fick nya frisyrer hemma hos Daniels föräldrar. Lyx att få håret klippt på en söndag och inte behöva fara nånstans! Inatt sover man säkert gott, imorgon ska jag tillbaka på jobb...
Nu blir det Revenge och någonting gott!



Snyggt med crocs och målfärg på benet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)