27 juli 2013

Har knappt hunnit vara hemma de senaste dagarna, bara hem och sova och så iväg igen.

På onsdagen var jag en snabb sväng till LadyLine och efter det blev det en kort shoppingrunda i Itis. Hem och byta kläder och iväg på Lurens sommarteater; My Fair Lady. Teatern var helt bra fast bättre har jag nog sett. 

Fynd från Stadium och New Yorker
På torsdagen hade jag tandläkare direkt på morgonen, fy vilket sätt att börja dagen på! Skötte lite ärenden efter det och sedan blev det båtåkning. Vi körde omkring nästan på tomgång. Enda till Paven tog vi oss från Uddas, via Seo, kuggen och Åminsby. På Paven blev det en sen lunch innan vi började köra tillbaka, via Nikuviken där vi var i land en sväng. En hel dag på sjön blev det i det strålande varma vädret. 

Hemmahamnen


Pappa tog paus från körandet och lät oss köra istället

7:04 på fredagsmorongen stod vi på bryggan färdiga för en längre båtutfärd. Var en av sommarens finaste mornar, ingen vind och full sol. Vi "var på jobb" hela dagen. Inget fel på den jobbdagen, att få åka båt hela dagen! Dagens rutt blev Uddas-Nordsjö-Komsalö-Nordsjö-Uddas. 
Tillbaka på landbacken blev det en snabbvisit hos mamma, hem och duscha och sedan till terrassen med Daniels föräldrar. Sedan hann vi ännu en sväng till Gammelby innan vi kom hem och sova. 



Nordsjö hamn

Photoshoot


Stenjakt


Lever livet


Mumsig fisksoppa
Idag har vi varit till Hasselholmen och simma, bjudit Daniels familj på mat och nu blir det terrassen en sväng. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)