30 mars 2014

Veckoslut

Våra veckoslute är förbi innan jag hinner blinka känns det som! Nu är det söndagkväll igen, och det betyder Revenge. Veckans höjdpunkt typ.
Fredagen var här full rulle direkt från morgonen. Bilder på det kommer i veckan. På eftermiddagen var jag till stan med Matilda. Hon fick åka i sin gröna kärra i nästan helt sittande läge och hon var då inte lite nöjd! Såg sig omkring och pratade på. När vi gick ute på gatan gick hennes fötter i kärran hela tiden, haha :D
På kvällen kom Gumor Denise för att leka med Matilda en stund. Daniel hade bastukaveri så vi fick ha flickkväll med skvaller och tv.
Lördagsförmiddagen gick åt till städning och på eftermiddagen fick vi familjen L på besök. Äntligen lyckades det utan att någon blev sjuk. Vi var ute och gå en stund och hann njuta några minuter utan barn också. Vi åt och drack lite gott, pratade och följde med vad babysarna höll på med. De var här ända till sovdags och det var så roligt att ha dem alla här.
Idag har vi gjort lite gårdsarbete medan fröken sov och så var det ju babysim. Idag var det ingen hit och Matilda blev vrålarg efter 15 minuter så det var bara att gå upp och i duschen.


Här är det någon som svänger sig på mage precis hela tiden. När man lägger henne på rygg i gymmet tar de bara en kort stund så ligger hon på mage och har ljud så att man ska se på henne. Runt som klockvisaren går det också. Och bakåt. Gymmet är helt för litet, nu ska det vara en ordentlig lekmatta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)