14 juli 2014

Lördag - söndag

På lördagen var vädret inte det bästa möjliga men vi packade ändå ner oss till Svartbäck för att se på båttävlingar. Satt ute i båten och gungade i blåsten. Jag missade en del av tävlingarna då jag försökte natta Matilda, som vägrade sova. Efteråt blev det mat på Paven och heja på några bekanta. Där var underligt lite folk och efter prisutdelningen blev det nästan tomt. När det började bli sovtid för Matilda åkte vi hemåt. Nästan hem på gården kom vi innan vi bestämde oss för att se om Matilda kunde sova hos famo och fafa. Och visst rymdes hon dit med sina kusiner :)



Vi fick alltså en barnfri kväll och natt. Vi tittade in hos Nise en sväng och sedan körde vi ner till Tirmo. Sålde 2 öl och fick armband så vi kom in på området gratis. Tvinnade omkring och pratade med bekanta innan C också kom. Tog en cider och tvinnade lite till. Sedan körde vi upp till stan där det blev en hotdog och så hem och sova.
Efter att vi vaknat på söndagsmorgonen for vi till famo och fafa för att avlasta dem lite. Där blev vi sedan nästan hela dagen. Lekte med Matilda och hennes kusiner, simmade och åt grillmat.


Vi sku ti HongKong bara för att se om de hade någon del till vattenslangen, nå det blev ju lite annat också! Fick ringa efter paketbil för att få hem våra inköp :D Stolar, krukor, blommor, gräs...
Tidiga kvällen spenderade vi ute på gården med att fixa gräsmatta och blommor. Sen for vi till "grannen" i Tolkis för att kolla in den nya terrassen och umgås. Hemåt igen när Matilda fått välling och sku sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)