23 juli 2012

12:56

Fredag och lördag blev inte riktigt som det var planerat. Det blev bättre. På fredagen när vi satt i tunnan funderade vi ifall man borde köra en sväng till Tirmo för att se hur där är. Nå, dendär svängen blev lång och vi kom hem 3 på natten. Har en sådan känsla att inne på området är man för ung och ute på parkeringen är man på tok för gammal. Hade en kylväska med oss så vi kunde inte gå in på området. Visst hängde vi också på parkeringen för några år sen. Hittade några kompisar i egen ålder som vi umgicks med. Skrattade åt "småbarnen" som söp sig fulla och saknade beteende.
På lördagen var vi på kalas och sedan gjorde vi oss redo för att åka till Tirmo. Denhär gången blev det båt. Härligt! Innan vi ens var i land hade vi hittat bekanta att umgås med. Nu kunde vi också gå in på området då vi hade möjlighet att lämna sakerna i båten. Spenderade några timmar i Tirmo och beslöt oss för att åka hem passligt då det började regna. 
När vi startade från stan så ösregnade det och det var svart ovanför hela Borgå. Men genast som vi kom utanför centrum sken solen från klarblå himmel. Och hela kvällen var det full sol och ganska varmt så man slapp frysa. 

I badtunnan
Inget är lika snyggt på bild som i verkligheten , och det här det var snyggt!

Smickrande bild på mig. D hade plockat blommor till mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)