8 januari 2013

Åbo

Årets första veckoslut spenderades till stor del i Åbo. På fredagen när jag slutade startade vi iväg mot Åbo. Med oss hade vi en liten skolflicka som skulle hem när jullovet var slut. På kvällen gick vi en stund runt på gatorna närmast hotellet samtidigt som vi sökte ett ställe att äta på. Till slut var vi så hungriga att vi gick in på följande som kom emot och det råkade vara en amerikansk restaurang. Helt okej mat. Jag tror vi båda sov innan klockan 23 på fredagkväll. 
Lördagen börjades förstås med hotellfrukost. Sedan spenderade vi timmar i köpcentret Hansa. Ett intressant shoppingställe! Där skulle man allt behöva en karta eller navigator för att hitta rätt. Mötte upp Seba för lunch när vi shoppat färdigt. Hur kommer det sig att man måste åka till Åbo för att träffa en kompis som inte bor långt ifrån Borgå ? 
På vägen till Åbo hade vi värsta körföret i slask och blåst men på lördagen var det bra väder att köra hem. På lördagkväll fick vi kaffegäster och sedan flyttade vi oss till Shell och satt och skrapade lotter innan vi drog hem och sova. 

Morgonmål

Hotell Cumulus


Hansa

Enormt utbud på nötter, kryddor, torkade frukter och allt möjligt!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)