29 augusti 2013

Man lär sig hela tiden

Nu och då stöter man på olika problem, och man ska inte alltid godkänna dom. Ibland måste man kunna stå på sig och inte ge efter. I dethär fallet handlar det om pengar. Vi är inte riktigt nöjda med allt här i vårt nya hus och förra vecka skrev jag ett lååångt reklamationsbrev. Idag har vi fått det ordnat och firman ifråga har lovat en ersättning vi är nöjda med. Min pappa har lärt mig att är man inte nöjd med någonting så då betalar man inte heller för det. Och denhär gången lyckades det.
Förra hösten tänkte det gå ordentligt på tok men då tog vi (pappa) kontakt med konsumentombudsmannen och problemet löste sig.
Det är mycket att lära sig när man är nybörjare på vissa saker. Men man måste göra för att lära sig, och imellan krävs det små (eller stora) misstag. Det är mycket man ska ta ansvar för när man börjar med ett så stort projekt som att bygga hus och skulle det finnas en kurs om hur man ska gå till väg när man tänker bygga hus hade jag nog gått den inte bara en gång utan två gånger!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)