9 augusti 2013

Mera skåp

Fyndade ett klädskåp för under 100-lappen på nätet, tyckte det var helt okej för sitt pris. Men när vi kom hem med det märkte jag att det luktar något förfärligt! Gammal svettlukt! Huj fy! Hela rummet var skåpet är luktar så måste ha fönstret uppe och dörren dit stängd. Tvättade skåpet med helt vanligt allrengöringsmedel, plus minus noll var det. Ställde in ett doftljus i skåpet ifall det skulle hjälpa. Pyh. Idag var jag och handlade klorin och har skurat skåpet med det. Får se i hur många omgångar jag hamnar tvätta det innan stanken är borta. Köpte också någon doftgelé som får ligga i skåpet.


Skåpet utan dörr ska få ett tygskynke framför, tyget är köpt nu ska de bara sys och hängas upp. Tittade på dörrar idag på ikea men det fanns bara en som passade och den ville jag inte ha.

4 kommentarer:

  1. otrolit att folk is sälja sånt dom vet att luktar sånt man int får bort, å utan att sej dessutom...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skicka nog meddelande åt försäljaren idag att hon sku ha kunna nämna att dom luktar sådär illa, hon svara att de e säkert spackle som dom spackla några hål men, men ja har svårt att tro..

      Radera
    2. nåmen hoppas du nu får bort lukten :) spackel brukar nu vel int lukta så myky :D

      Radera
    3. de e väl bara ti skura de tills lukten e borta, va annat kan man :D får vänta lite längre bara me att sätta in kläderna där :P

      Radera

Tack för din kommentar :)