2 februari 2014

033 - Sociala Medier

033. 5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier

Ursäkta Borgå-svenskan i detta inlägg.

Överdrivet glada inlägg där allt är sååå bra och man är sååå lycklig. När dehär statusuppdateringarna/inläggen kommer hela tiden från samma personer. Jag tror nämligen att de som hela tiden måste berätta hur lyckliga de är, inte alls är så lyckliga. För varför måste man då jämt informera andra om det ?!

Statusuppdateringar där allt är dåligt och det är så synd om en. Ofta kommer dessa från samma personer som är sååå lyckliga (?). Eller sen de som hela tiden berättar hur dåligt det är. Där man kerjää sääliä av andra och vill att de som läser ska tycka synd om en.

Statusuppdateringar där man säger A men inte B. Bara för att göra andra nyfikna.

Reve-slickan-statusar. Säger väl allt. Och det där att på Facebook skriva till sin kära hur mycket man älskar den, varför inte säga det rakt till personen när man endå bor under samma tak ?!

Facebook-statusar där folk hela tiden uppdaterar om allt de gör. Hela tiden.



Alla dessa statusuppdateringar/inlägg är okej om de dyker upp NÅNGÅNG, men dagligen från samma personer blir för mycket. Som sagt tror jag att den som hela tiden måste bekräfta att den är lycklig, tror jag inte alls är så lycklig, den vill bara att andra ska tro det.

1 kommentar:

  1. HÅLLER HELT MED!!!! just dom där statusarna är värst! :D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)