24 mars 2014

21/3-23/3

Välkommen våren, igen. I år får vi vår många gånger, inget fel med det. Ny vecka igen och nya utmaningar. För mig gäller det träningen och för Matilda nya smakupplevelser. 
Vi har ett långt veckoslut bakom oss. Daniel är ledig varje fredag som är roligt för oss men mindre trevligt för plåmboken! Vi har alltså fredagkväll redan på torsdagen, ingen brådska i säng utan kan lugnt se på tv en stund längre. På fredagarna brukar vi sköta undan det där "tråkiga" som städning och butiksbesök för att sedan ha det riktiga veckoslutet ledigt. 
Redan förra veckoslutet blev vi erbjudna en barnfrikväll om vi ville hitta på någonting. Vi är lite tråkiga och kom inte på någonting extra som vi ville göra. Men min pappa insisterade på att Matilda sku vara hos dem en stund så det var bara att föra dit henne. "Se inte på klockan, ni kommer när ni kommer" hördes det när vi gick ut genom dörren. Nå vi var till butiken i lugn och ro och bestämde oss sedan för att gå ut och äta när vi engång hade möjlighet. Blev en sväng i en bilskruvanhall för att nu träffa någon innan vi ringde på oss pappa. Lite tråkigt att ingen hade möjlighet att hitta på något med oss en fredagkväll när vi var "lediga", men så är det ibland. Vi satt hos pappa en stund och pratade innan vi packade en trött Matilda i bilen. Nästa gång fick hon gärna bli övernatten, meddelade pappa och M. 
På lördagen hade vi Matildas fastrar och kusiner på besök. Treåringen bestämde sig för att bli här med vår baby så vi hade lite extra program; 2 barn som inte skulle sova. 
Mamma och F bjöd på varma smörgåsar så kvällen spenderade vi där. Matilda fick provsitta sin nya matstol och invigde pottan med att göra nummer 2! Okej, hon gjorde det ju inte för att vi satt henne på pottan, utan när jag såg att hon började klämma så fort byxorna ner och pottan fram! Nu ska vi ha en potta hemma också. Matstolen fick vi låna hem eftersom vi inte på en tid kommer fara till momi och hälsa på. 
Söndagen försvann igen bara sådär, träning, babysim och matlagning. Och lite Tupperware i form av beställning, rapport och leverans till en värdinna. 
Vårt veckoslut i korthet. 


Stolen var en hit och en likadan köper vi säkert hem också! Mys framför takkan efter badet :) 


1 kommentar:

Tack för din kommentar :)