15 mars 2014

Nya smaker

Här har vi smakat på potatis för första gången på torsdagen och idag pånytt (igår var en så råddig dag att det inte blev någon passlig tid att sitta ner och smaka).
Fröken vet inte riktigt vad hon ska tycka om det. Tittar bara på mig att vad är det som du håller på med !? Haha :D Första skeden kom iallafall inte ut tillbaka men den andra nog. Lika var det idag, första skeden sjönk men när jag provade ge flera skedar så kom det bara ut tillbaka. Imorgon på nytt igen :)
Det verkar nog som om hon behöver lite mera än mjölk på dagen för idag tycker jag hon ätit hela tiden och inga små portioner utan mellan 150 och 200 per gång. Och så går det bara någon timme så ska hon mjölk igen. Vårt lilla matvrak, tur att det smakar iallafall.
Hon har också lärt sig hålla i mjölkflaskan själv och dricka. Om det nu verkligen är sant så verkar det dessutom som om hon själv lite drar ut flaskan för att stoppa flödet när det kommer för mycket. Jag undrar, men just gjorde hon det iallafall!
Välling är gottgottgott, hon slukar i sig kvällsvällingen i ett huj! Nu har hon också smakat på risvälling och potatis-morot, inte en min har hon vridit så lika goda som majsvällingen tydligen. Om hon nu ens har märkt någon smakskillnad. Risvällingen smakar förresten som risgrynsgröt :D



3 kommentarer:

  1. va hon e dukti som äter av allt! :) här duger ingenting känns de som.. intens ersättning ha vi fått i honom mer än 60ml under domhär månadena, de ska bara vara mammas tisumjölk, gröt, frukt å bär... Nu köpt ja burk rotfrukter ifall dom sku vara godare än hemlagade.. men dendär ersättningen måst han no börja lära sej att dricka, inget märke tycks duga...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni får bara kämpa me honom o mer eller mindre tvinga honom att äta också sånt han int tycker e gott dom första gångerna :) o nu e ju barn så att e dom tiräckligt hungriga så äter dom ju nog säkert va som helst :) vilka alla sorters ersättning har ni smaka på ?

      Radera
  2. Testa me potatis+morot. Potatis ensam duger int åt dom flesta :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)