15 mars 2014

Fotplagg

Förut så handlade vi alltid i Citymarket i Borgå. Men efter att vi konstaterat att de helt för ofta har gamla varor i sina hyllor har vi bojkottat dem. Där är också märkvärdigt dyrare än i Supermarket där vi handlat det senaste året.
Nåjaa nu är det iallafall Mammuttimarkkinat och nedsänkt pris på en del varor som jag tyckte vi skulle handla så det blev ett besök där igår. Vi tvinnande omkring på övervåningen en stund och hittade båda ett par skor vi gillade så de åkte ner i vagnen. Nu när vi inte varit där på länge var det helt roligt att gå omkring och titta på annat än matvaror när det ska handlas.
Matilda åkte första gången i butiksvagnens babystol, och hon såg sig storögt omkring en god stund innan hon fortsatte sin dagsvila. För nu är det ju helt andra vyer högre upp än nere i vagnen där vi brukar ha hennes bilstol. Det vi handlar bär vi i korgar, inte så lätt alltid.
Köpte man 4 vällingsburkar fick man ett par strumpor på köpet så för henne blev det nya strumpor. Hemska sådana men när de va nu gratis så..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)