4 juli 2014

Första veckan i Juli

"När kommer det bloggbomb?"
Direkt som jag har tid att sätta mig ner och skriva! Hela veckan har det varit fullt program. Igår for vi på babyträff direkt på morgonen, när vi kom hem fick vi kaffebesök. När hon gick kom Nixarn. Sedan gick eftermiddagen åt till att ringa samtal, städa och fixa ätbart till kvällen. Vi hade en smink-kväll med Mary Kay, provade produkter och gjorde behandling för händerna. Och fast klockan närmade sig 22 for vi ännu med Nise på en snabblänk runt byn. Sedan var det sängdags.
Veckans andra dagar har gått till kaffegäster, själv vara kaffegäst och försöka få någon ordning på hemmet. När man är 2 veckor på resa hinner det bli kaos, underligt fast man inte är hemma! Tömde kappsäckarna, slängde det som behövdes i följande väska och resten blev runt omkring i tamburen och vardagsrummet. Nu är det upprätt, förutom rent byk.
Söndagen den 22 juni kom vi hem från Turkiet, 48 timmar senare var vi på vägen igen. Mot Åland. Den stunden vi var hemma hann jag packa upp, packa ner, tvätta 7 maskiner byk, har gäster och  vara på skolning. Daniel klippte våra gräsmattor och pynjade ute på gården. Effektiva 2 dagar alltså!

Matilda ut på länk me mamma o pappa :)

På söndagkväll sa jag att nu har vi 2 veckor loma med Matilda när pappa är på jobb! ;)

1 kommentar:

  1. Oi äntligen skrev du igen! Länge sen sist :-P men int hinner man alltin. Väntar på att få läsa mera mera mera :-D h. Malena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)