23 juni 2014

Shoppingparadis

Alla som varit i Turkiet vet att det är en shoppaholics paradis. Det finns av alla de sorter av de stora märkena. Fejk naturligtvis, men ändå. Kvaliteten på produkterna är mycket varierande men man kan fynda billiga och bra kläder och väskor av ordentliga material. Man ska bara hitta rätt affär!
Den här gången ville jag inte ha något där märket syns sådär extra mycket, men det är ju omöjligt att köpa någonting som inte är av något märke. Svårt att vara diskret alltså.
Så farligt mycket blev det inte shoppat men en del kom ju hem i allafall, det tomma utrymmet i kappsäcken måste ju fyllas ut!


Michael Kors väska och plåmbok. För att de var snygga och stilrena. Minns inte när jag senat köpt en ny väska så nu fick det bli en i svart läder.

 Converse skor av den modellen med bättre kvalitet. Två par för att det blev mycket billigare styckepris än för ett par :D

Två linnen till sommarens fester. Dolce & Gabbana, yeah right!

OnePiece och Converse tossor till Matilda. Tossorna nu då det är hopplöst att hitta skodon åt henne och OnePiecen till nästa vinter så hon slipper frysa :)

Förutom det här blev det varsin handduk åt oss alla 3, Turkey Side stora handdukar åt mamma och pappa, och en Nalle Puh handduk med luva åt fröken. Och RayBans solbrills åt oss, förstås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)