28 december 2014

Juldagen och Julannandag

Vi badade julbastu på juldagsmorgonen. Det hör ju till med bastu på julen. Matilda trivdes bättre uppe på laven än nere i badkaret. När apoteket öppnade klockan 12 for jag för att söka hostmedicin till Matilda, men det fick jag ju inte. Farmaceuten sa att vi ska fara med henne till sjukhuset. På eftermiddagen var vi till Daniels föräldrar och äta julmat. Våra planer till kvällen blev lite påskjutna men Matilda var sig själv så hon for till momi och mofi övernatten, som planerat. Och vi fick spendera kvällen med vänner.
På julannandag vaknade vi utvilade och gick sedan för att hämta hem Matilda. När Matilda vaknat från sin dagsvila klädde vi om oss från myskläderna och for iväg till pappa. Lite jul med dem måste vi ju också fira. Men istället för julmat åt vi raclette. Mumsmums! Till efterrätt hade jag slängt ihop en apelsinostkaka med chokladbotten. Vi kom hem till Matildas sovtid men fick ändå kämpa till 22 innan hon sov.




2 kommentarer:

  1. Varmt vatten med lite honung i e bäst mot hosta. Vattnet ska ju int va hett utan så att man bra kan sätta fingre i o de känns varmt :) testa de nästa gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här fröken smakade på honugsvattnet, spottade ut det och vägrade smaka på nytt. Vi har iallafall testat :)

      Radera

Tack för din kommentar :)