26 januari 2015

Borta bra

Det är nog en jätte tur vi har, att vi har föräldrar som mer än gärna håller Matilda sällskap! Lördagens vistelse hos Morfar bestämde vi redan vi julen när vi fick biljetterna till FORK. De har henne så sällan så de ville ju också ha henne där övernatten fast det kanske inte hade behövts. Men nu då Daniel också hade söndagsjobb var det ju bara bra att de hade henne så behövde vi inte fundera på det. Och sedan passade det för momi att vara med Matilda tills jag slutade från jobbet.
Och Matilda är så nöjd när hon får uppmärksamhet till 100% hela tiden när hon är hos sina mor- och farföräldrar (här hemma finns ju alltid det där som måste göras, mat och byk).

Morfar sa att Matilda hade varit så duktig, inte ett endaste litet gnäll. Hon hade ätit massor och sovit gott hela natten. Och det är ju bara skönt att höra, att Matilda haft det bra och inte saknat mamma och pappa.
Jag brukar säga att Matilda är vieraskorea, hon vet att betee sig när hon är borta hemifrån. Och det är ju nog så det ska vara. Hemma kan man visa sina tempor och åsikter. Men ända från baby har hon ju oftast betett sig exemplariskt när vi varit gäster hos någon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)