7 februari 2015

Full lördag

Måste börja med ett klagomål; har hela veckan sett framemot Melodifestivalen och ikväll när jag sätter på tv:n kommer det skidning! Och när Melodifestivalen äntligen börjar, är hälften av bidragen redan förbi. Fy skäms, Yle Fem, verkligen dåligt av er! Förra året visade ni inte heller alla deltävlingar utan andra program istället. Tror att det mångamånga som vill se Melodifestivalen från tv. Nästa vecka får jag väl ställa in mig på att se via nätet,

Ska iallafall se Melodifestivalen till slut, sedan är det sängen som kallar. Är så trött att ögonen knappt hålls uppe. Har inte varit hemma sedan torsdagen så det ska bli skönt att sova i egen säng. På torsdagen for vi på kryssning men mera om det i ett eget inlägg. Idag när vi kom hem vid 12-tiden, var det bara att duscha och sätta på sig någo representabelt och så iväg på dop. Och fort in via butiken för att få någonting till det tomma kylskåpet hemma.
Matilda hade lite svårt med att sitta stilla i kyrkan men det gick helt bra när hon lite fick gå omkring. En baby och 3 barn i kyrkan gjorde att man knappt hörde vad prästen sa, och jag hade mera blicken på Matilda än på babyn som döptes. Sedan bjöds det förstås på "mat" och dopkaka.
Från dopet for vi rakt på 1-års kalas till E som blev 1 i veckan. Matilda tog en tupplur i bilen och orkade leka med de andra barnen på kalaset. Och vi fick sätta oss vid följande kaffebord. Orkade inte äta massor med kaka men smakade på den fina kakan J hade bakat, och god var den.

Ska bli skönt att bara vara hemm imorgon. Som det nu ser ut har vi inte något annat än ett butiksbesök imorgon. Men man vet ju aldrig hur söndagarna slutar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)