30 juni 2015

Högholmen

Idag gjorde vi en utfärd till Högholmen tillsammans med Daniels bror med familj. Jag har inte besökt Högholmen på säkert 13-14 år så minnesbildernavar dåliga och jag hade egentligen inga förväntaningar heller. Vi gjorde ju utfärden för att Matilda sku få se på djur som man annars bara ser i böckerna.
Vi gick ett varv runt men gick inte alla vägar för att kolla alla burar. Det blev riktigt tiräckligt fast vi skippade fåglarna och tropichuset. Vi råkade komma så passligt vid björnarnas bur att vi fick se när det var matdags.
Matilda var lagom intresserad av djuren, mest tittade hon nog omkring sig och såg på människor. Eller båtar.
När vi sett allt vi ville se tog vi båten över till Salutorget för att äta. Det blev mat på Santa Fe och sedan tog vi båten tillbaka till Högholmen. När vi kom till bilen var vi alla helt slut av allt gående och Matilda sov innan vi ens kört ut från parkeringen.
Vi hade tur med vädret, det var passligt varmt och lite moln så solen inte hela tiden gassade. Det var inte heller så mycket besökare att det blev för trångt.
Men säkert 15 väggbyggen hemifrån till Högholmen tog nog på nerverna! Omvägar och felkörningar blev det nog då det var så dåligt skyltat när de gör vägarbeten och den "vanliga" vägen är försvunnen.

Vi hade tur då lejonen visade sig men de flesta andra kattdjuren låg bara och sov


Mäktiga fåglar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)