19 juni 2015

Regnig midsommar

Jahapp så var det midsommar då. Ser man ut genom fönstret är det ju precis midsommarväder. Att solen skiner och det är varmt på midsommare kan man säkert ta och glömma.
Fram till för någon dag sedan hade vi ingen aning om hur och var vi sku fira midsommaren. Vi hade nog en inbjudan till fest men då väderprognosen var så dålig valde vi att hålla allting öppet. Vi kunde inte heller bestämma oss ifall Matilda sku vara hos famo och fafa.
På onsdagen blev det sedan bestämt att vi är hos oss på midsommarafton. Familen L kommer på mat, likaså Matildas gufar som inte ville festa destumera. Det blir alltså en lugn midsommar med god mat och bra sällskap. Precis som det ska vara. Eller lugn med 2 vilda barn, det är sen en annan sak ;)
Många tycker att på midsommaren ska man snapsa och festa, men för oss är det inte det viktigaste och jag har inget emot att slippa huvudvärken man brukar ha på midsommardagen.

Midsommardagen är helt öppen så får se vad vi hittar på. Det är ju allt nästan fast i vädret. Det är flera år sedan jag varit till Dansholmen och nu kliar det lite i fingrarna att fara dit imorgon och se på bekanta, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)