10 juli 2015

10072015

Så var det fredagkväll igen. Känns lite trist då vi inte har gjort något semesteraktigt denhär veckan. Vi har bara varit. På tisdagen var vi visserligen till IKEA men det är ju något man gör "vanligt" också.

Idag på förmiddagen hade vi besök av våra "grannar". Nu ska det börja hända och ske på tomten bakom vår.. Får se vart det leder..
Idag meddelade Matilda första gången klart och tydligt att hon vill på dagsvila. Sa tött (trött) och särra (kärra) och så gick hon dit och vänta att få komma ut. Medan Matilda sov var Karin här på "kaffe" och lite skvaller.
På eftermiddagen for jag och Matilda via Sannäs till Liljendal för kaffe- och leksällskap. Roligt att få se lite andra än Daniel imellan, heheh! I Liljendal var det fullt schå med 5 ungar som hade myyycket energi. Barnen lekte fint tillsammans så man behövde bara hålla ena ögat på dem och andra ögat på glassen man slevade i sig.
På hemvägen stannade vi i Sannäs för att inspektera E:s nya kärra. Och så blev det ännu lite utelek innan vi körde hemåt.
Daniel är ute och fiskar så jag har riktigt egen tid sedan Matilda somnade efter många om och men. Bäst att inte alls se sig omkring i huset för då får jag bara dåligt samvete över att jag inte har städat något alls idag. Imorgon sen kanske...


Barfotabarn


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)