31 maj 2016

30 & 31 Maj


Matildas hår har blivit jätte långt och hon måste nog ha fast det hela tiden nu när det är varmt för att inte bli helt genomsvettig. Jag övar på att laga franska flätor, det är inte så lätt i hennes kråkbo att få dem att bli bra. Ibland får de vara och ibland öppnar hon flätan om en stund.


Det här är nog vår solstråle. glad direkt från morgonen, helt tvärtemot sin syster. Lite sysselsättning med att köra bil vid bordet när maten värms. 


Pikku Kakkonen på morgonen med Mathias filt. Undrar vem som brukar ligga sådär på soffan :D.


Igår blev det hamburgare på grillen, mumsigt. Jag har haft lite svårt med hemlagade biffar, tycker de alltid blir så torra men nu har jag börjat blanda med en färskost med typ chili eller paprika så det blir inte alls så torra mera! Vi åt dessutom ute på terrassen när det blåser från andra hållet denhär veckan.
Efter maten fyllde vi simbassängen med luft och vatten och idag har Matilda lite plaskat i det kalla vattnet.


En liten sjukling som man får sätta i sittern för att få honom och hållas stilla. Först magen och nu flunssa på det. Ögonen rinner, näsan rinner och dregglet rinner. Ena ögat är ganska svullet så får se om vi måst fara till läkarn och visa det. Nu på kvällen hade han 39 grader feber och så slemmig att maten kommer upp tillbaka. Stackars liten :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)