5 december 2016

Lilla Juls firande

Att det är tyst här är inget ovanligt nu förtiden, men denhär gången finns det en "riktig" orsak; nämligen semester! Och oj så skönt med sol, värme och bara tid för varandra. Inte behöva fundera på mat eller städning och att ställa väckarklockan. Hem kom vi fredag-lördagnatten och så var det fullt program hela veckoslutet.
Barnen blev kvar i söderklockan och sov till 9 halv 10 på lördagmorgonen (det händer aldrig) och när morgonmålet var undanstökat packade vi iväg oss till butiken för att köpa lite julklappar och handla mat. Hem och städa och plocka fram julen. Sent på eftermiddagen kom familen L och vi firade lilla jul tillsammans. Lite julmat, bastu och ett litet paket till barnen.




På söndagen ville Matilda på kirppis så när vi ändå var påväg till stan blev det ett varv på kirppis där jag fyndade ett spel åt henne. Sedan var vi till Jysk och köpte lite julklappar. Daniel blev lite ivrig med små ledljusstakar så nu har vi såna i nästan alla fönster :D. Matilda beställde också gumor hit för att visa upp sin hund, och gumor i sin tur krävde ärtsoppa och plättar så det var bara att fixa, fast plättarna fick hon nog steka själv. Sedan undrade ännu pappa om han får komma och hälsa på så han var här tills klockan var helt för mycket och barnen redan borde ha varit i säng. Men de var ju ännu i södertid så att somna tog helt för länge och de var helt för trötta idag på morgonen.

Vi hade ett nylackat bord när vi kom hem så duken åkte på direkt och så köpte jag nya underlag till barnen (borde ha köpt åt oss vuxna också, hehe) och i Jysk hittade jag en vintrig vaxduk som ska hålla bordet i skick en tid framåt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)