7 november 2017

Höst 2017

Bloggen har stått tom igen, likaså är mina dagbokssidor tomma sedan halva Augusti. Och då kräver inte dagboken mer än 3 rader text per dag, ändå tar jag mig inte tid att fylla i den. Och ju fler tomma sidor där blir imellan, destu mindre lust har jag att skriva i den.
Hösten för mig verkar vara en stressig tid. Man ska hitta tillbaka till rutinerna igen efter sommaren, dagis börjar, vi har båda egna och andras födelsedagar, och så har vi rest också denhär hösten.
Det var inte bara att föra barnen tillbaka till dagis efter sommaren, Matilda böt till stora sidan så för henne blev det helt ny personal och utrymmen. För Mathias blev det nya utrymmen på lilla sidan och delvis ny personal. Det har tagit på allas krafter.
Vi har rest både i September och Oktober. I September blev det en Stockholmskryssning bara vår lilla familj då vi fokuserade på barnen. I Stockholm hade vi träff med Ida och barnen och så blev det någon timme lek inne på Junibacken. På båten hittade vi bekanta så Matilda fick en kompis att leka med. Barndiscot var ingen höjdare tyckte våra barn men när bändet började spelade passade det att dansa loss.



I Oktober var vi en vecka på Kos, en blåsig liten holme. Själva Kos var inte kanske ett så barnvänligt ställe, fanns just ingenting för barn men hotellet hade iallafall en barnpool och lekledare som höll program. Spenderade dagarna vid poolen eller stranden och på kvällen stupade vi ungefär i säng efter middagen. En natt vaknade vi av att hela sängen skakade och gungade, väldigt obehagligt att uppleva en jordbävning. Annars gick resan bra men inte är det precis lugn och ro när man reser med 2 små barn, tur hade vi med oss 2 par extra ögon.


 I Oktober hann jag också besöka stockmanns galna dagar en dag och gå på i love me-mässan en förmiddag tillsammans med Nannu. Där sku man fort få hela dagen att gå, massor att prova och undersöka men vi hade bara förmiddagen tid.

Dehär fick följa med hem från mässan
Galna dagar blir bara sämre för varje gång. Det var årets fynd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)