7 november 2017

2 och 4 års kalas

Nu har båda barnen hunnit fylla år, 2 och 4. Likt förra året hade vi dubbelkalas och firade båda samtidigt, lättast så. Matilda hade beställt en frozenkaka med elsa, anna och olaf och blå grädde, som hon bestämt inte sku dela med sin lillebror. Nå allting kan man inte uppfylla men med Nannus hjälp blev det iallafall en frozen kaka. Mathias har nu inte så stor skillnad, men en traktorkaka var det som han svarade jo på när vi pratade om kakor, så en sådan fick det bli. Matilda var hemskt noga med att förklara för alla att kakorna är likadana innuti, det är bara utsidan som är olika.



Barnen satt med i bordet med första gästerna men sedan var nog presenterna roligare än det ätbara. Blev lite in-ut fiilis i köket då så många kom nästan samtidigt och gästerna inte kunde bli vid köksbordet och sällskapa utan fick dricka sitt kaffe och sedan ge rum för följande gäster.

Barnen fick massor med fina presenter (jag stod mest i köket så missade vem som hämtade vad) men försökte nu sedan fråga andra att vad fick dom av vem. Matildas bästa present var cykeln och Mathias mopon, vilket ju är ganska självklart 😅 Matilda fick en massa krimskrams som hon önskat sig och Mathias fick säkert 20 olika fordon i olika storlekar, så nu finns det att välja mellan!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)