8 januari 2018

Nyår 2017

Bestämde redan efter förra nyåret att vi ska fira med barnen då jag inte alls är på samma nivå som många andra där huvudsaken är att man tömmer flaskorna fort. Så i år firade vi för första gången nyår tillsammans med båda våra barn samtidigt. Och så hade vi gäster, så med 4 barn i huset gick det ganska livat till. 
Vi åt rökt lax med ugnrostade rödbetor, klyftpotatis och sallad, gott var det. Någon efterrätt hade vi inte, fanns ju en massa choklad och annat godis att mumsa på under kvällen. 
Vid 20 klädde vi på oss och gick ut och smällde lite pengar i luften. Både Matilda och Mathias var ivriga och tyckte det var roligt med raketer. Barnen fick lite sprakastickor att fira med och sedan gick vi in tillbaka. Dukade fram lite grönsaker och dipp och satte på en film åt barnen. Alla andra satt snällt och såg på film utan Mathias som drog sin kvällsjumppa med hoppande från soffan tills jag gav honom ett jumppagummiband att jumppa med istället. Att barnen skulle somna framför filmen var lite för höga förhoppningar, kanske om något år. Gästerna gick och lade sig i sitt rum för att natta barnen och jag gick ut med Mathias i vagnen. Matilda somnade på vardagsrumsmattan så fort alla andra gick bort. Så kl 23 sov 3 av 4 barn och vid halv 12 alla. Klockan 12 gick vi ut för att skjuta raketer men kollade nog mera på grannarnas för de var betydligt ståtligare. Helt trötta och sluta var vi alla, orkade inte ens öppna en skumppa och skåla. Vid 1 halv 2 kröp vi alla sedan ner under täcket. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)