12 maj 2013

6-12 maj

Dygnets timmar räcker inte till. Skulle behöva några flera för att hinna blogga och sova ordentligt! Har haft en fullspäckad vecka.
På måndagen var det läkarbesök direkt på morgonen, sedan sushi med Annika och efter det gym. På eftermiddagen plockade jag skräp från diken och gården.
Tisdagen börjades med en länk och på eftermiddagen var vi och köpte lite blommor. Ynka litet man får för 50 lappen! Fast igentligen var det ju krukorna som kostade som synden. Köpte också årets första ärter :) Ett besök hos mamma hann vi också med innan det var sovdags.

 

Onsdagen var det jobb och sedan pilates. Kvällen spenderades framför tvn med glass, det kom ju ishockey!
Torsdagen morgontur igen och ett pumppi pass efteråt. På kvällen byggde vi upp ett "skåp". 
På fredagen gjorde jag lång morgontur och på kvällen var vi till butiken och handla inför lördagen. Trots att flera butiker var öppna också på torsdagen var butikens bröd- och kötthyllor helt tomma! 
Direkt på lördagmorgonen satte vi igång att städa och baka. Hann inte ens få allt uppdukat innan de första gästerna kom klockan 15. Sedan rullade det på med gäster hela kvällen, klockan var efter 21 när de sista gick hem. Då vi inte varit någonstans på flera månader så åkte vi in till stan på kaffe med några vänner ännu innan vi stupade i säng. 





Vi bjöd på skinkpaj, mockamuffins, bulla, kaka och kex. Pajen hade så bra åtgång att jag tror det får bli samma nästa veckoslut. 


15 stycken rosenbuskar

2 äppelträd



Äkta champagne, inte dåligt!


100e att handla blommor för :)
Superfina gåvor fick vi! Nu är det bara att vänta på rosorna och egna äppel..

Nu ska jag fixa lite mat och sedan iväg på jobb.


3 kommentarer:

  1. De e nog så härligt att pyssla i trädgården nu då de bara blir grönare och grönare! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. sku man nu ha en trädgård, vi har en åker :D

      Radera
    2. Nå nu blir de sakta men säkert och redan sommarblommorna har ju sin charm ;)

      Radera

Tack för din kommentar :)