23 april 2014

Växer så det knakar

Det är underligt hur det finns kläder i mängder av en viss storlek och sedan ingenting i en annan. Matilda har börjat växa ur storlek 62 och jag hade tänkt ta fram bodyn i 68 (eftersom att 62ans byxor ännu passar). Nå ta nu fram när det fanns 3 stycken bodyn i storlek 68 och en som redan varit i användning hela tiden med 62orna. Bodyn i storlek 62 finns det igen säkert 20 stycken av. Gick igenom alla bodyn i storlek 74 ifall där fanns några som motsvarar 68 men icke.
Och då när man behöver någonting så hittar man ju det inte på loppis heller. Har varit några varv på loppisen och sökt 68ans bodyn men inte hittat någon som är värd sitt pris. Så det blev HM istället, 2 stycken för 7,95 är en helt godkänd summa. På loppis kan dom begära 3e för en body som är missfärgad och helt utsliten.
Ärmlösa bodyn på rea för 5e i storlek 80, bra att ha under sen när det ska vara skjortor. Shortsen till sommaren för halva priset, då när hon ska vara tuff ;) Keps med nackskydd till sommarn och mössa att ha nu.



2 kommentarer:

  1. Super fina dom där shortsen! O förståss dom andra kläderna o :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jep, hon blir en liten tuffing ;) fast int sku ja ha köpt dom int dom sku ha vari för halva prise :D

      Radera

Tack för din kommentar :)