23 april 2014

We will meet again

Sommarens första resa är bokad! Wuhhuu :) Vi har bara hunnit komma hem från Åland så är redan följande biljetter bokade. Den här gången blir det en lite annorlunda resa än de vi gjort härtills då vi alltid besökt Ida och Marcus och bott hos dem. Nu har vi bokat en stuga på en annan del av Åland för 5 dagar tillsammans med Daniels föräldrar.
Ska bli roligt att se hur Åland ser ut på andra kanter och så hoppas jag vi har möjlighet att en dag cykla omkring. Förstås ska vi också hinna träffa vår gu'son med föräldrar.
Att åka under högsäsong kostar ju förstås lite mera men vill man se sig omkring får man betala för det också. Och inte vill man sitta hemma hela semester om man har möjlighet att resa.

bild från visitaland.com

2 kommentarer:

  1. kiva att ni hitta någo passlit! De bästa e nog att åka runt till olika ställ! :) :) Man får börja om från början sen :D

    SvaraRadera
  2. Vänta bara tills hon å lär sig att ställa sig upp... ;) Alltså Luna ska ställa sig upp i sängen helt i sömnen... Så e de sen kiva att själv stiga upp, sätta ner henne å hoppas att hon somnar om å sen själv tibaka å sova :P

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)