9 maj 2014

½ års firande

Nu har vi kalasat färdigt för idag. Vi har haft ett litet ½ års kalas för Matilda med den närmaste familjen, gu'föräldrar och fina vänner.
Matilda har säkert kännt på sig att det är något på gång för hon vägrade sova dagssömn, ute gnällde hon bara och inne låg hon och tjattrade. Så bara en kort stund efter att de första kommit gick hon ut och sova i vagnen 40minuter. Och fast hon såg i kors halv sex efter middagen så vägrade hon sova. NU sover hon.
Fast man träffar familjerna ganska ofta så är det ändå roligt att bjuda dem på kalas, eller vad man nu firar. Och så får jag baka utan att behöva äta upp allting själv, haha!

Matilda var lite blyg för de första gästerna, hon har inte sett dem på länge och så var hon ju trött. Men när hon sovit en stund var hon på SÅ bra humör, pratade och skrattade med alla. Undersökte sina nya leksaker, hoppade i hoppgungan och gick från famn till famn.
Matilda är så jätte glad för sina fina gåvor, massor fast man inte behövde hämta paket :)

En simbassäng, tuggleksak och kläder på växten
Muminbok, rock och klänning till hösten, välling och mat, och en badleksak till simbassängen


½ års simpla kaka
Blåbärspaj och tacopaj

Får nog lite ännu öva på utseendet på mina muffinsar.. tur var dom ändå goda :) 

4 kommentarer:

  1. Härliga kläder, o allt annat förståss! :))

    SvaraRadera
  2. Tack för godheterna å att vi fick komma och fira och leka med stora flickan :) Adéle sov int igen just någo inatt, de hände för mycket roligt igår! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo ja hörde att hon int had vila sova, hoppas hon sover nästa natt! :) eller att hon har sovi på dagen så ni också har fått vila :)

      Radera

Tack för din kommentar :)