22 juni 2014

Lucky 3 Star

Vi bokade Nazars Lucky 3 Star sista minuten resa för en strunt summa! Vi får inte ens flygbiljetter till Spanien för samma pris som vi nu betalade för flyg, hotell och mat. Det är helt sjukt hur billigt de kan sälja resor.
En Lucky Star resa via Nazar betyder att du inte vet var i Turkiet du hamnar och inte heller vilket hotell. Det enda man vet att hotellet är minst de antal stjärnor man bokat (finns 3, 4 och 5 star) och att det är all inclusive.
Vi var inte de enda som bokat en sista minuten resa, endel hade bokat redan någon dag före, andra lika som vi dagen före. Lite olika summor hade vi fått betala men ingen hade sluppit billigare än vi. Matilda kostade 50e så det var ju inte så farligt.
Jag var lite rädd för att vi skulle hamna i något råtthål, lite kräsen och krävande har man ju blivit då de senaste hotellen alltid varit minst 4 stjärnigt, hhaha!
Det är helt roligt att boka en resa utan att veta till vilket område man hamnar, lite spännande och så får man ju kanske se något helt nytt. Och det fick vi denhär gången också!
För 4 år sedan bokade vi också en Lucky Star men då 5 stjärnor och vi fick ett super hotellområde för ett helt okej pris. Då bodde vi här 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)