16 september 2014

Ny vecka

Idag när vi steg upp visade termomätaren 3,1 grader, och bilrutornas fönster var isiga. Svårt att tro att vi igår satt ute på terrassen och drack eftermiddagskaffe. Och det var nästan hett med långärmat!
Vi var med J och E en sväng till Tammisto och titta på bilstolar och kärror. Vidgade vyerna lite och fick nya alternativ att fara hem och fundera på. Hohho! E behöver en ny bilstol, och samtidigt kollade jag på en stol åt Matilda. Hon sitter så jätte dåligt i sin Britax, och det så obekvämt ut att jag inte tycker om när hon måste sitta där.
Sen blev det alltså eftermiddagskaffe hos oss, och barnen fick lite att äta. Några timmar gick fort när vi började diskutera allt möjligt. Så gårdagen gick fort. När Matilda tagit nattsömn for jag på länk, dendär vanliga 5,3km. Sprang i ett lugnt tempo hela vägen, också uppförsbacken som är nästan lodrät.
Idag tyckte Matilda att hon ska vakna klockan 4. Hon fick komma i vår säng men sov kanske en timme mellan 4 och 7. Jätte roligt! Nu är hon ute på dagssömn nummer 1, blir säkert flera än 2 idag.
Får se om vi hittar på någonting idag också :).

Söndagens äppelkaka som vi åt sista biten av igår till kaffet

Matildar har bokstavligen en gåSTOL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)