12 januari 2015

Andra veckan 2015

Den senaste veckan har gått både fort och långsamt. Förra måndagen och tisdagen känns långt borta, tycker det redan är flera veckor sedan vi var och simmade, och det är ju inte ens en vecka sedan. Förra veckan hade vi inte något extra program, helt skönt med oplanerade dagar och ta dagen som den kommer. Snart blir de dagarna ju mindre.


På onsdagen hade vi Matildas Gu'mor på besök. De hade allvarliga diskussioner, som ni ser från bilden.




På torsdagen hade vi en liten photoshoot med Matilda. Eller hon höll på som vanligt och jag fotade. På eftermiddagen var vid med andra Gu'mor till butiken och loppis. Matilda fick ljusröda Crocs, hihi.

Fredagen hade vi bekantningsdag hos dagmamman igen. Denhär gången var där också ett annat barn och hälsa på. Pojken och Matilda kommer båda att börja denhär veckan och är tillsvidare de ända barnen så de kommer säkert gå bra. På eftermiddagen var det detdär vanliga butiksbesöket och vad det innebar; en unge som vägrar sitta i vagnen och bara är nöjd i mammas famn. Det går bra att handla. På kvällen var Matilda till momi och mofi och bada, den tiden använde vi till att träna.

Lördag och söndag har jag jobbat. Efter jobbet har vi bara varit. På lördagen var vi till Daniels syster och äta tortillas, mums. Igår badade vi bastu hela familjen. Matilda har blivit en riktigt bastubadare!

Denhär veckan har vi program nästan alla dagar. Det är besök hos dagmamman, jobb och annat. Här hemma borde städas, lagas mat och bykas. Och vika byk, usch fy! Idag har jag inte ännu orkat ta itu med någonting.. kanske ikväll. Fast då ska bilen föras på service. Jajaa, en liten veckouppdatering fick ni igen :).

Har några inlägg att skriva, bara jag får tid. Kanske timmarna på natten då Matilda vägrar sova ?



2 kommentarer:

  1. Skönt med lite lugnare vardagsprogram också! De e nog jännä att hon alltid har varit sån nattkukku. Här ha fröken vakna då de sku va tisu och nu bara till hosta eller tutten borta men somnar om.. man blir ju lite trött om man int får sova djupt :/ Kanske de blir bättre när de blir rutinerade dagisdagar med mera uttröttande program :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, fast hon blir bara full i fan av att vara hemma :D ja hoppas verkligen att hon börjar sova hela nätter nu när hon börjar dagis, fast de e int e många dagar i veckan. Ja går snart in i väggen om vi int får sova..

      Radera

Tack för din kommentar :)