1 januari 2015

Nyår 2014

Ett helt oplanerat nyår hade vi framför oss igår. Vi visste inte om vi skulle få gäster, om vi sku vara gäster eller om vi hade barnvakt. Vi hade inte planerat någonting alls. På eftermiddagen kollade jag Silja och Vikings sidor ifall vi skulle dragit på kryssning. Surfade runt på nätet på må få ifall jag sku få någon idé om vad vi kunde göra. Konstaterade att det fanns lediga bowlingbanor.
Matilda fick gärna fara till famo och fafa när vi ringde och frågade. Så efter att vi ätit lite traditionell nyårsmat här hemma, jep Matilda fick också franskisar och knackorv, så förde vi Matilda till famos.
Därifrån for vi till Nickby för att kolla på rakter, med några andra. Vi träffade familjen L som inte heller hade destumera planer, och när vi sa att vi tänkte fara och bowla beslöt de för att komma med.
En och en halvtimme bowling på Flamingo blev det. Sedan var vi alla så hungriga så det blev riktgig ala carte nyårsmat på Mc Donalds.
När vi fört hem dem vände vi bilen mot södra Sibbo och J och G. Där var det hemmafest och vi hann just passligt till halv 12. Så 12 slaget firade vi in med vänner och vänners vänner. Ända till klockan 2 orkade vi vara med innan vi for hem. Daniel körde och jag drack lite Irish Coffe hos J så ett nyktert nyår för oss fast vi var barnfria :).

Bilder finns tyvärr inte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)