2 maj 2015

Vappen

Redan nästa år kommer vappen säkert vara en barn-fest i vårt hus med ballonger och allt vad som hör till. Men i år är Matilda ännu så liten att hon inte förstår eller har någon skillnad hur hon spenderar vappen.

Så Vappafton spenderade hon hos famo och fafa tillsammans med faster och kusin. Och roligt hade hon, det vet jag. De hade blåst ballonger och serpentiner, ätit knackisar med potatissallad och busat långt över Matildas vanliga sängtid.

Vi igen spenderade kvällen i Sibbo med goda vänner, god mat och mycket skratt.



Det var aningen kallt att sitta ute, men det hör lite till att grilla och äta ute på Vappen. Långbord och vit duk kändes extra lyxigt.

Första Maj är väl en officiell krabbis dag, men inte i vårt hus längre. Har har vi inte spenderat första maj i krabbis på flera år!
När Matilda ätit lunch blev det Vapptorget med en himla massa människor. Det blåste kallt så det var nog ingen större glädje att gå omkring där. Men vi var nu iallafall och Matilda tyckte om ballongerna man fick köpa. På eftermiddagen var vi och hälsade på hos en vän vi inte ser så ofta. Matilda var helt uppe i varv då där fanns en katt!

På kvällen plockade Daniel fram Matildas födelsedagspresant för att prova den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)