9 november 2015

En ny vardag

Idag började den riktiga vardagen; Daniel är tillbaka på jobb efter sin 2 veckor långa ledighet och jag ska styra hela skeppet här hemma under dagen. Vi började med en mjukstart då Matilda hade dagis-dag idag och var där hela dagen. Jag var lite nervös för hur morgonen sku gå för att få iväg oss alla i tid. Särskilt då Matilda inte varit riktigt samarbetsvillig med mig sedan Lillebror kom. Men det gick utöver mina förväntningar och vi var iväg i god tid. Matilda krånglade inte alls och verkade nöjd över att det var som "förut" då jag var hemma på morgonen och förde henne till dagmamman. Nu har ju Daniel skött det de 2 senaste veckorna. Matilda tappade tutten i byttan efter att hon kisat, så nu har vi lite tuttproblem här hemma.
Vi var med Lillebror till butiken för att handla lite mat och sedan kom vi hem och sova. Mycket annat hann vi inte göra. Visst fick jag tvättat 2 maskiner byk och maten lagad men sedan var klockan redan över 4.
Nu på kvällen har vi haft familjen L här på kalas då de inte kunde komma på lördagen. Flickorna lekte nätt rätt så länge då de inte setts på några veckor. Lite hårda kramar och riv i håret fick nog Matilda sen mot slutet.. Babysana sov och åt turvis men vi fick några bilder på dem där båda är vakna. Flickorna var inte alls intresserade över att ta några "syskon"-bilder så dom blev nu vad dom blev. Det var också riktigt skönt att papporna tog lite ansvar över lekandet med barnen istället för att försvinna i bastun som de brukar. Lilla A trodde de sku bada idag också, det hör tydligen till att man kommer hit och bada, hehe!
Nu sover mina båda ögonstenar efter lite gnäll och Daniel är till punttis. Jag ska göra mig nattfärdig och hoppas han kommer hem snart.
Imorgon ska jag vara ensam hemma med båda barnen och jag tror det ska gå helt bra om vi får sova ens nästan hela natten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)