9 januari 2016

En bra början på det nya året

På lördagen var jag, Nannu och babysarna till stan för att köpa nya träningsskor åt oss, vi ska bli fit-mamas ;). Skämt o sido, i butik nr 2 hittade vi båda skor åt oss och kunde nöjda fara hem tillbaka.
Eftermiddagen gick till förberedande av kvällen och ändå lyckades jag glömma julklapparna hemma när vi for iväg till Sibbo. Daniel tog de andra papporna med sig och körde efter dem, så alla barn sku få lite bortvillade julklappar.

Till kvällen hade vi alltså bestämt träff hos familjen L för att också de stora barnen sku få ses och leka. Lite knytkalas som vi brukar så blev det pasta med bolognese sås och sallad. Till efterätt åt vi kakresten från nyåret.
Barnen lekte nätt tillsammans och vi vuxna fick umgås utan att hela tiden sitta mellan flickorna. Någon vilsen tomte kom också och lämnade en påse med paket på trappan så det blev julklappsutdelning. När karlarna började se på ishockey klädde vi på de större barnen och gick ut för att åka pulka. Så mycket snö hade det kommit att på gräsmattan kunde man åka. Barnen trivdes ute och fast det var kallt (inte hade jag ju med utekläder till mig själv, förstås) så for det snabbt en timme. När vi gick in tillbaka satt karlarna fortfarande klistrade framför tvn med babysarna lite hur som helst.
Familjen W tackade för sig när ishockeyn var slut men vi stannade en stund till. En stund som igen blev till halva natten innan vi satt i bilen. Karlarna gick i bastun ett varv och stora flickorna parkerade vi framför Mamma Mu med lite ostbågar. Så höll de sig lugna i närmare 2 timmar tills vi klädde på oss och for hem.
Tiden springer alltid när vi umgås med familjen L, och det är alltid lika roligt. Ibland mera ståhej men som den kvällen så fick vi nu ha riktigt lugnt och hinna umgås med både stora och små barn.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)