3 januari 2016

Nyåret 2015

I motsats mot förra årets helt oplanerade nyår har vi inför iår planerat i flera veckor. I dethär fallet är "vi" jag, Ida och Nannu, karlarna har kanske varit med på något litet hörn och bara fått de viktigaste uppdateringarna.

Nyårsafton firades hemma hos oss med samma gäng som för 2 år sedan, nästan. Babysarna hade bytts ut men annars samma upplägg. Vi åt gott, vi hade lite som buffé eller småplock, och helt för mycket! Vi åt så vi alla fick matkoma och ingen orkade stiga upp från bordet. Det behövdes kaffe och lite efterrätt som ingen igentligen sku ha orka äta. Men jag hade önskat kakbuffé till efterrätt så vi hade nog efterätter att äta också! 
Karlarna gick ut och skjuta lite raketer och vi såg på från soffan. Vi chillade lite för länge och hann inte ens ut till 12-slaget (skyller på att köksklockan blivit fel). Packade ut alla babysar i kärrorna och så såg vi på raketer och andades lite frisk kall luft. Daniel hade eldat bastun så de manliga försvann dit medan vi ännu blev ute en stund innan vi igen bänkade oss vid köksbordet för lite efterrätt. 
Babysarna somnade äntligen efter klockan 1 i och vi flyttade oss till soffan för att vänta ut bastubadarna. Tog till närmare halv 3 innan de alla var ut och påklädda. Vid halv 4 hade allt packats i bilarna och våra gäster körde hemåt.  Nattmaten orkade ingen äta fast vi hade franskisar och knackorv på menyn. 
Kvällen blev bra, lugn och skön utan stress. Lite mera sku babysarna ha fått sova under kvällen och helst också vid 12-slaget men de var snälla så det gick bra ändå. De stora barnen firade nyår på annat håll. 

Har bara matbilder att bjuda på tillsvidare. Två gånger under kvällen skålade vi med riktig champagne, inte alls så dåligt ;). 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)