10 mars 2016

Gaffel i julklapp

Vad ger man i julklapp åt någon som redan har allt, och det som inte finns vågar man inte köpa när personen är väldigt noga ? Jo, man köper en biljett till FORK!

På lördagen var det dags för julklappen jag gav till pappa. Något vi båda väntat på sedan julen. Jag plockade upp pappa och så körde vi till Konstfabriken där konserten sku hålla hus. Vi var så i tid att vi hann ta en pajbit och ett glas innan det sku börja. Stället kryllade av bekanta, så som det brukar när det händer något i en liten stad.
Jag hade valt platser på 5 raden men eftersom den raden ännu var nere på golvet var det lite dålig sikt till scenen, iallafall när det satt någon längre på stolen framför.
Showen var till en del samma som förra året, men det gjorde ingenting, bra var det för det! Efter pausen hade de en helt ny show som ännu var på "inkörning". Vanligtvis pratar de ju bara engelska men när de nu var i Borgå vågade de prata lite svenska också. Mellan sångerna drar de ju lite standup och drar skämt om sig själva och publiken. De vågade sig också turvis ut bland publiken och sjunga, och mamma som satt 2 rader bakom oss fick K i famnen :D.

Pappa hade inte förut sett/hört FORK och han tyckte de var jätte bra, han var så glad över sin julklapp och önskade sig mera sådant. Tumis tid med sin äldsta dotter :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)