10 juli 2016

Shoppingdag

Det räckte inte med att vi umgåtts både fredag och lördagkväll, idag for jag och Nannu till Jumbo och shoppa med babysarna. Kom dit passligt när det öppnade och då var det helt folktomt så man fick gå omkring ifred. Gick igenom en hel del butiker utan att köpa någonting men det är ju bara bra för plåmboken. Vi åt lunch på Picnic så barnen också sku få lite mat i sig. Underligt fort gick det ändå 3 timmar innan vi var färdiga med alla butiker vi ville se i.





Förutom lenkkarna åt Matilda var allt annat bara sådant som fanns på min lista "behövs", och som verkligen också behövs. Handskar och regnbyxor åt Mathias till hösten, finsandaler åt Matilda och en bikini övredel till mig. Allt var på rea utom bikinin så det sved inte så farligt mycket denhär gången. Jesper Junior brukar ha bra med utekläder nedsatta och regnbyxorna var tex på -60%. Matilda som inte får använda använda skor, måste ju få lenkkarna då dom var duktigt nedsatta och inte ens blev 12e och kosta! Kändes bra och ordentliga så i höst och kanske vår blir de nog bra på dagis.


Fredagens shopping också här i samma. En topp åt Matilda och 2 bodyn åt Mathias. Måste bara gå tillbaka med bodyna då det blev så fula hål där alarmet satt och jag tycker inte det känns okej att betala dyra summor för någonting som har ett storthål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)