10 juli 2016

Vardagsinlägg

Fortsätter där jag slutade för någon vecka sedan..

Efter Arne Alligator konserten for Matilda ut till skären för att hinna njuta där några dagar. Jag fick lyxen att bara natta ett barn den kvällen.
På torsdagsmorgonen var det brunch som gällde hos Karin med de andra flickorna. När alla hämtar nånting blir det alltid helt massor och vi orkade inte nära på äta upp allting. Vid halva dagen bröt vi upp, då var Mathias helt trött och somnade som ett ljus i bilen. Jag lät honom sova i bilen och satt själv ute på terrassen och väntade ifall han sku vakna men han sov ända tills vi sku iväg igen. Denhär gången till stan för att möta upp Daniel och lite shoppa.



På fredagen var Daniel ledig så vi pynjade på lite här hemma innan vi for på lunch till stan. Uträttade lite ärenden och annat som stod på agendan innan det var dags att möta upp Matilda som kom med momi och mofi med båt till stan. Vi gick till nya terrassen Kiva och satt där i hopp om solsken. Meningen var att Matilda sku komma hem med oss men vi bestämde att vi far ut följande morgon med Hållidej så Matilda for ut tillbaka, nöjd och belåten, hon ville nämligen inte hem.
Till lördagen var det lovat fint väder men det såg vi nog inte mycket av. Det blåste lite och solen var nog bakom moln ungefär hela dagen, iallafall ute på havet där vi befann oss. Båtfärden gick bra, Mathias första, han somnade när vi började köra hårt och sov sen hela vägen. I skären blev det chill på berget, god mat och bastu på kvällen. Sedan satt vi ute på terrassen och såg på havet, hur regnet kom och for iväg. Söndagen var lite mulen den också och vi gjorde just ingenting, väntade att Mathias sku vakna från sin dagsvila så vi kunde fara hemåt.


På eftermiddagen var det min systers konfirmationskaffe hos pappa med närmaste släkten. Efter det hem och sova.


Hela denhär veckan har det bara varit dåligt väder, åtminståne inte något strandväder. På måndagen var vi till butiken och någonting annat och så hemma bara. Tisdagen hade vi ärenden på stan och så kaffe hos Mia så eftermiddagen gick där. Onsdagen var vi ingenstans längre än ut på gården, vi började med ett litet projekt som kanske någongång blir färdigt, det ser man sedan. Båda barnen trivs som tur ute fast det är blåsigt och man får sätta haalaren på. Torsdagen var igen en dag med ärenden på stan, jag har sålt en del kläder och tupperware som jag stämt träff med någonstans. Så var vi och kolla in förnyade Natiainen med Matilda. Där stötte vi på J och E och bestämde att vi far till dom och leka bara vi varit hem på lunch. Så packade barnen i bilen och lämnade karln hemma. Det märks att våra barn är lediga från dagis för dom gjorde nog alla möjliga saker de inte alls sku behöva hålla på med, så vi klädde på oss och gick ut i regnet. Mathias somnade i kärran vi lånade och Matilda fick ännu middag innan vi for hem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)