29 september 2016

Uppdaterat

Sådär sakta men säkert börjar saker och ting hitta sina rätta platser i vårt hus. Det är ju först när man bott en tid som man ser vad som passar och vad som ska vara var. Ännu är det långt förrän jag är helt nöjd så vi hinner nu säkert flytta ut före de :D
Nu har barnen skillda rum men min plan är att de ska sova i samma rum och leka i det andra rummet. Iallafall nu när de är små och det sku vara möjligt. Tror det ger en trygghet i att sova i samma rum. Och det behövs inte varje kväll städas upp alla leksaker, hehe. Nå får se det när det är tid för Mathias att lämna bort spjälsängen. Nu finns det bara lite leksaker i hans rum, och det ända han gör där förutom sover är att tömma alla kläderna från skötbordet. Eller sen får "punttis" och gästrummet flytta ihop..

Nåjaa i varje fall är det vardagsrummet som fått sig en liten uppdatering den senaste tiden.


De gråa gardinerna har bytts ut mot vita redan för länge sedan. Sovdynorna har multiplicerat sig  och bordet har krympt. Nyaste är ändå mattan som flyttade in förra veckan som min födelsedagspresent. Nästa på listan är ett runt bord och en tavla ovanför soffan. Och alla leksaker ut från vardagsrummet.

Under sensommarens ikea-besök fick först en och sedan en till lampa följa med hem. Så nu är den ursprungliga och sovrumslampan utbytta mot ett likadant par. 


Min skönhet från PartyLite skruvade vi upp redan till vappen men tror inte den kommit på bild innan nu. Den passar iallafall super på väggen brevid takkan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)